dilluns, 18 de febrer del 2008

Fins a quin punt arribarà?


Feta per: Padre

4 comentaris:

  1. Bé , ma impresionat molt aquesta imatge. Crec que, encara que no ho veiem, aixó es produeix i s'hauria de fer alguna cosa, perqué com diu el titòl no se sap fins quan aguantarà la terra aquesta situeació.
    M`ha agradat molt la imatge i el tema del que tracta.

    maryjOe...

    ResponElimina
  2. Aquesta imatge mostra el mal que estem fent a aquest, el nostre planeta. Estem abusant de ell i finalment ens el carrregarem amb tant de mal que li fem.

    ResponElimina
  3. Crec que aquesta imatge és un clar exemple de la situació que està patint el nostre planeta. La pregunta té una clara intenció de fer reflexionar i fer pensar al qui la veu amb l'objectiu de concienciar al lector de la situació present. La pregunta està molt ben relacionada amb el que mostra l'imatge, donant la sensassió que en qualsevol moment el planeta pot decidir no aguantar més. A més m'agradat el tema del que tracta i també la manera com s'ha fet la foto.

    Larguii

    ResponElimina
  4. Crec que la imatge demostra el que al larg del temps em estat fent amb el nostre planeta,i el que això provoca.Si seguim així el nostre planeta dira ja no puc més i ens quedarem sense ell.
    Vinga capgros,Adeu

    ResponElimina