dimarts, 19 de febrer de 2008

El que per alguns resulta inútil per altres ho és tot.


5 comentaris:

 1. És cert què en el món existeix una diferència brutal entre pobres i rics, però mentre el món només s'ho miri això no canviarà. I vosaltres esteu fent alguna cosa per solucionar-ho???

  A14

  ResponElimina
 2. Grisag de Samos: La societat sempre estarà basada i clasificada per l'economía, ja que els rics sempre evitaran que s'arribi a una societat igualitària, econòmicament parlant. Així que és molt difícil fer alguna cosa per solucionar-ho.

  ResponElimina
 3. Tothom parla sobre la diferencia entre rics i pobres, pero encara no 'sha donat cap pas per modificar aquesta societat capitalista. Mentre hi hagi capitalisme, hi haura com a consquencia inevitable rics i pobres.


  Atropos

  ResponElimina
 4. m'ha agradat el tema del que tracta aquesta imatge, penso que el món esta repartit molt desigualment, i aquestas imatge ho representa molt bé, hauriem de valorar més el que tenim, perqueè no sabem si sempre ho tiendrem ...


  maryjOee...

  ResponElimina
 5. Fenix: Hola, voldria comentar aquesta fotografía especialment perquè tracta d'un tema molt essencial, com la diferència de rics i pobres, mostra perfectament la diferència entre rics i pobres, els rics tirant coses a la brossa i pobres agafant el que sobra als rics.

  ResponElimina