dimarts, 30 d’octubre del 2012

¿Elegimos nuestro destino o es el destino el que elige por nosotros?



Alias: Bob Esponja


3 comentaris:

  1. És una pregunta que fa pensar molt... Sovint sentim aquesta estranya sensació on la casualitat , l'inesperat, va posant marques en el nostre camí obligant-nos a canalitzar la vida en una direcció o una altra. Hi ha qui diu que és el destí, aquesta força que està per sobre de nosaltres i que ens empeny cap a una successió inevitable d'esdeveniments , dels quals no podem escapar. Una cosa així suposa arribar a pensar que res passa per atzar, sinó que el nostre futur està determinat.
    En l’actualitat s’acudeix popularment al destí per donar raó d’esdeveniments que cauen més enllà de la voluntat humana, però i si el destí no existeix? Qualsevol esdeveniment, ja sigui bo o perjudicial, li atribuïm el mèrit o la culpa al destí.

    ResponElimina
  2. Nosotros somos los que elejimos nuestro destino. Mucha jente culpa al destino de su mala suerte, mientras que él, ni se ha molestado en cambiar su destino por si mismo.
    Siempre esperamos que el destino cambie solo, pero me temo que eso nunca ocurrirá, a menos que tu contribuyas ayudándole.
    :)

    ResponElimina